Sevginar Sali

Prenslerden mesaj var : )


Dünkü sayımızda "Prensler ve kral : )” başlığı altında sorguladığımız duruma ilişkin sosyal paylaşım sitesinden Doruk Bulut, Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu bir fotoğraf ve mesaj yayınladı: "Sonuna kadar başkanımızın yanında örnek bir birliktelikle Silivri’mize hizmet sözümüz var...”
***
Allah utandırmasın, verdiğiniz sözden geri döndürmesin : ))

Günün Sözü
"Delilik; Aynı şeyi yapıp, farklı sonuçlar beklemektir." Albert Einstein

***
Hafta sonu bir boşluk bulduğunuzda bu sözü düşünün derim : )

İMAR KAYNIYOR
Silivri Belediyesi İmar Müdürlüğünde yeni yapılaşmanın sancısı tesirini yedi düvele hissettirecek boyutta. Deniz Bayraktar ve Selma Can’a yer arayışı devam ederken, Sibel Alataş’ın şefliğine kesin gözüyle bakılıyor artık. İmar sorumluluğunda bir de Sarıgülcü ve Gürsel Tekinci ayrımından doğan bir yarış baş göstermiş... Hayırlı olsun!

HAYIRLI OLSUN
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Silivri İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 14.00’da Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Fikret Gündoğan Sokak, No2/4 adresinde gerçekleştirilecek. Hayırlı olsun!

İKİNCİ OTURUM BUGÜN
Silivri Belediyesi, Mayıs meclisinin ikinci oturumu bugün saat 14.30’da devam edecek. Gündem oldukça yoğun, gözler özellikle çöp ihalesi konusuna çevrildi.

NEYE DİRENİRSEN ONU
ÇOĞALTIRSIN HAYATINDA...
"Bir şeyin hayatınızdan çıkıp gitmesini istiyorsanız önce onu kabullenin!
Kendinizi istemediğiniz bir şeyin içinde bulduğunuzda yapabileceğiniz üç şey var;
* Ya o durumdan uzaklaşın,
* Ya o durumu değiştirin,
* Ya da olana teslim olun.
Eğer şu an içinde bulunduğunuz koşulları ya da durumu değiştirebilmek için yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa, olana bitene direnç yaratmadan "teslim olun".
Yaşama ve onun getireceklerine güvenin...
Hayatla kavga etmeden, olumsuzluğa kapılmadan başınıza gelen şeyi bir ders, bir armağan olarak gördüğünüzde hayatınızdan çıkıp gidecektir.
Bu bir felsefe değildir, bu evrenin en önemli yasalarından biri "Zıt kutupluluk yasası" dır.
Her şeyin bir karşıtı vardır. Siz içinde bulunduğunuz durumla savaş yaratmadığınız sürece, onun zıttı yani beklediğiniz şey gerçekleşecektir.” Alıntı
İyi hafta sonları...

YORUM YAP